sobota 27. dubna 2013


"Jedná se o přesnou koncentraci Chloritanu Sodného (MMS), který je před použitím aktivován přesným množstvím 10% roztokem kyseliny citronové (Aktivátor) Tento preparát byl během let výzkumu zdokonalen až do dnešní podoby. Představuje zatím nejsilnější a nejúčinnější zbraň proti všem známým nemocem, dostupnou široké veřejnosti. Během dvou let, kdy je MMS distribuováno z několika míst po celém světě, užilo či užívá tento zázračný minerální doplněk stovky tisíc lidí se skvělými výsledky. Poznáte sami, že ve své knize píši mnoho pravdivých a důležitých informací a že MMS je jedním z nejúžasnějších objevů, které kdy byly lidem představeny."
Jim. V. Humble

 Co je MMS? V podstatě je to velmi zásaditý roztok NaClO2 v destilované vodě. Přidáním do vody hodnota jeho pH (12-13) rychle klesá na 8,6. V průběhu této změny se z NaClO2 vyčleňují ionty chlóru a z roztoku se uvolňuje množství dioxidu chlóru (ClO2) který následně ničí mikroby. Několik enzymů podporujících oxidaci buněk produkuje za přispění iontů chlóru i naše tělo. Když užijeme zředěný MMS bez aktivace (bez předchozího smísení s kyselinou citronovou) vnitřně, smísí se s žaludeční šťávou obsahující kyselinu solnou, HCl, a mají pH mezi 3-4. Reakce je samozřejmě mnohem silnější, než s vodou. Uvolní se přebytečný nereaktivní molekulární kyslík (O2-) a dioxid chlóru. Tím se do krevního oběhu dostane látka, která zabíjí viry, bakterie a koky. Když se ClO2 vstřebá, dostává se přímo do krevního oběhu rozpuštěný v krevní plazmě a navázaný na hemoglobin červených krvinek. Jeho první cesta vede do jater (přes vena portae). Hlavní funkce jater - detoxikace (léků, jedů atd.); produkce cukrů, hormonů a imunoproteinů – se účinkem přijatého ClO2 podstatně zlepšují.
Když konzumujeme MMS aktivovaný kyselinou citronovou, je využití ClO2 v dokonalé harmonii s využitím jiných živin. Navíc se postupně zvyšuje schopnost těla vstřebávat a využívat vitaminy, minerály, aminokyseliny a bylinné extrakty natolik, že se jejich dosavadní podávaná množství mohou i snížit, a to bez ohrožení příznivých účinků, jako např. zvýšení energie, vitality a schopnosti koncentrace, rychlého uzdravování, lepšího krevního oběhu, menšího sklonu k tvorbě křečových žil, jemnější pleti a rychlejší regenerace po sportovních výkonech. MMS je produkt, který se rovněž může skvěle využívat zevně (k dezinfekci). Ve zprávě Baylor Research Foundation stojí: „Tekutý stabilizovaný kyslík“ (MMS bez aktivátoru v ředění 3%) úspěšně působí proti několika druhům anaerobních bakterií a kvasinek (Staphylococci, Streptococci, Giardia lamblia, Salmonella, Escherichia coli, Candida albicans). Jednou z překvapivých vlastností je, že ClO2 používaný vnitřně nemá žádný negativní účinek na mikroaerofilní bakterie kyseliny mléčné. Mikrobi, kteří s námi žijí v symbióze, nejsou radikály chlóru ničeni, protože ty zasahují jen patogeny kyselé povahy.“

Podle dosavadních zkušeností lze MMS úspěšně využít proti následujícím problémům:
Infekce kůže (akné, zranění, genitálie)
Potížím v ústní dutině (opar, moučnivka, infekce)
Žaludek (vředy - Helicobacter pyroli)
Střevní infekce (záněty, nadýmání)
Játra (produkce cukrů, hladina krevního cukru)
Poruchy v produkci hormonů
Detoxikace
Oslabená imunita
Srdce (pomáhá při záchvatech anginy pectoris)
Septum defectus, srdeční choroby
Vysoký krevní tlak
Zúžení cév
Choroby ledvin, ledvinové kameny
Astma a plicní choroby
Poruchy v prokrvení mozku
Práce svalů, sport
Prevence rakoviny
Doplněk pro pacienty s rakovinou
Poté, co si vyčistíte zuby, vypláchněte si ústní dutinu stabilizovaným kyslíkem smíchaným s vodou (1 kapka na 1/2l - bez aktivátoru!). Zadržujte tekutinu v ústech asi 30 vteřin a pak ji vyplivněte! (Může být také polknuta.) Pak si nejméně 30 minut nevyplachujte ústa a nic nepijte ani nejezte!
Stabilizovaný kyslík se může podávat i zvířatům. Je lepší než antibiotika, pomáhá chránit jejich zdraví a zvyšuje energii.
Dejte 1 kapku MMS (bez aktivace) do 1 litru vody (není třeba, aby byla sterilní!), pět minut počkejte, a pak ji můžete bez nebezpečí vypít. Je ideální při cestování a výletech, pokud si nejste jistí, že voda je pitná. Tímto roztokem můžete postřikovat zeleninu a ovoce, plody moře, ryby nebo vepřové, protože brání osídlení bakteriemi. Stabilizovaný kyslík můžeme přidat do mléka a mléčných produktů, které pak vydrží déle.
3% roztok ve formě spreje je vhodný pro postřik rostlin v domácnosti, je přírodní a netoxický.
3% roztok MMS se může používat jako přírodní dezinfekce v případě infekčních škrábnutí, říznutí a malých zranění nebo popálenin.
Zvláštní případy použití:
Nespavost, poruchy spánku
Zkouškové období
Zvýšení fyzické síly
Aktivní sporty, svalové napětí
Bolesti kloubů a svalů
Deprese
Poruchy paměti
Alzheimerova nemoc
Únava
Doplnění energetických zásob
Zvýšení buněčného metabolismu
Místo antibiotik
Chřipka a další parazitární infekce
Součást kosmetiky (jako prevence)
Proti vráskám


Některé údaje prokazující výjimečné chování MMS :
Silně negativně nabitý roztok.
Kyslík zůstává v roztoku dokonce i při vysokých teplotách (neplatí v případě použití mikrovln).
Roztok je zásaditý, pH 10-12.
Pod mikroskopem se ukazuje, že červené krvinky, které mají sklon k shlukování se po použití MMS opět oddělují.
Při konzumaci MMS se přibližně po 10 minutách zvyšuje výkonnost sportovců.
Kdybychom chtěli shrnout výhody MMS v porovnání s různými druhy upravené vody můžeme říci, že je nejpohodlnější, nejbezpečnější, nejvšestrannější a současně i nejúčinnější ze všeho, ať už z fyziologického nebo finančního hlediska. Zdraví a dokonce i nemocní lidé jej mohou volně, snadno a bez rizika používat k vyřešení různých zdravotních problémů a stavů, a také k preventivní ochraně zdraví. 

JAK POSÍLIT IMUNITNÍ SYSTÉM

Co je MMS (Miracle Mineral Solution)? V první řadě - NENÍ TO LÉK. Nic neléčí, zato však reaktivuje tělu vlastní imunitní systém tím, že mu „uvolní ruce“ k likvidaci patogenů, jedů (i usazenin farmaceutických drog) a těžkých kovů nastřádaných v těle. Je to minerální doplněk, roztok chloritanu sodného (NaClO2), který po aktivaci potravinářskou kyselinou citrónovou začne produkovat chlordioxid (ClO2), což je prostředek, který nekompromisně likviduje veškeré patogeny, aniž by napadal zdravé tělesné buňky. Příčina je jednoduchá – patogeny a rakovinové buňky jsou kyselé povahy, zatímco zdravé buňky jsou zásadité. Kyselé elementy (a také těžké kovy) slouží jako donátory elektronů – poskytují je. Jakmile se do jejich blízkosti dostane molekula ClO2 nesená červenou krvinkou, dojde k explozivní reakci – ClO2 z kyselé buňky doslova vyrve pět elektronů a buňka okamžitě zahyne. ClO2 se při této reakci rozloží na chlorid, který dále odreaguje na NaCl, čili kuchyňskou sůl a O2, kyslík, který tělo dále využije. Po této reakci nezůstanou z ClO2 žádné rezistentní zbytky, jichž by se tělo nedokázalo zbavit.
Strašení domnělou „jedovatostí“ roztoku a účinného plynu je účelové a nemístné – je hromadně používán k úpravě pitné vody, roztok soli NaClO2 je obsažen v ústních vodách, zubní pastě a používá se k dezinfekci masa a jiných potravin. Jako u všeho, i zde záleží jen na dávkování. Likvidace rakovinových buněk znamená umrtvení a nutnost následného vyřazení spousty mrtvých buněk z těla. Proto je jasné, že když MMS začne řešit svou úlohu „pročisťovatele“, může vám být chvílemi nevolno (ale s pocity při chemoterapii je to nesrovnatelné). Začněte proto, povězme, s jednou kapkou. Když vám po ní nebude nevolno, začněte počet kapek dvakrát denně zvyšovat - vždy o jednu navíc každé ráno a večer. 
Pokud vám tedy po jedné ranní kapce nebude nevolno, zkuste večer nebo pozdě odpoledne už dvě. Příští ráno už tři a večer čtyři kapky. Dříve nebo později se při určitém počtu kapek projeví nevolnost. Pak u příští nebo příštích dvou dávek snížíte počet kapek o jednu nebo dvě, a od příštího dne začnete jejich počet opět zvyšovat. Vždy hledejte dávku, po které vám bude nevolno, pak jednu nebo dvě dávky snižte o dvě kapky a v následujících dnech se pokoušejte opět zvyšovat. Když zjistíte, že můžete postupně zvyšovat počet kapek, aniž by se vám zvedal žaludek, znamená to, že kúra zabírá. 
Nevolnost znamená, že patogeny nebo část rakovinových buněk byla zničena a tělo musí dostat čas, aby se mohlo zbavit toxických trosek. Odplavení jedů je součástí procesu. Tělo umí jedy samo vypudit; přitom se může projevit nevolnost či náhlý průjem (který ovšem rychle ustane – neberte proti tomu nic, jen pijte hodně vody) nebo i zvracení. To není na škodu. Tělo prostě musí dostat jedy ven. Jak rakovina postupně ustupuje, tělo snáší čím dál tím víc kapek. Je to indikátor stavu. Když zjistíte, že můžete přidávat kapky, aniž by vám bylo nevolno, znamená to, že se tělo zhostilo svých úkolů – že odlehčený a podpořený imunitní systém opět naběhl a funguje.
V případě rakoviny nejsou přesná dávkování, ta si musíte vypracovat sami, podle dispozic poskytovaných vaším tělem. Někteří lidé, kteří hlásili úspěšné vyléčení, začali dokonce hned 15 kapkami. Zkoušejte to raději pomalu, ale pak se pokuste rychle zvyšovat. Zpočátku byste kapky možná měli brát jen dvakrát denně, ale jakmile zjistíte, že to jde, aniž by vám bylo nevolno, zkuste zvýšit frekvenci podávání na třikrát, pak čtyřikrát či až pětkrát denně. Může se také stát, že vám bude nevolno po jakékoli množství nebo jakémkoli zvýšení jisté dávky, že tělo prostě nebude schopno kapky přijmout bez návalů nevolnosti. 
Jestliže například můžete vzít dvě kapky, ale už po třech vám bude vždy špatně, budete to muset na čas snášet. Jestliže se ale nevolnost po třech kapkách stále opakuje a dávku nelze zvyšovat, ukazuje to, že MMS nestačí dohánět rakovinové bujení, že rakovina roste rychleji než ji je MMS schopen likvidovat. To je ten horší případ. Pokud jste ovšem absolvovali chemoterapie je velmi pravděpodobné, že MMS napřed odstraňuje z těla jedy, které po nich zůstaly. To může nějakou dobu trvat. V žádném případě to ovšem neznamená, že by to člověk měl vzdát.
Místo zvyšování počtu kapek chvíli zůstaňte na únosné hranici a občas ji zkuste překonat. Jak už bylo řečeno, jedním z řešení je pokusit se užívat své limitní množství vícekrát denně. Je to velmi individuální, ale když už se dáte do boje, musíte experimentovat – jste svým vlastním ošetřovatelem a to, co dělat, vám spolehlivě napoví ten nejlepší lékař: váš vlastní imunitní systém. Po celou dobu tělo potřebuje hodně tekutin, nejlepším příspěvkem je čistá pramenitá voda. Používejte jen hroznový cukr. ŽÁDNÁ UMĚLÁ SLADIDLA! Mezitím neškodí ledvinový a jaterní čaj, případně močopudný výluh z kopřiv. Tělo během kúry musí vyplavovat spoustu jedů, a proto je nezbytné maximálně ulehčit práci játrům a ledvinám. Vyhněte se všem potravinám zatěžujícím játra, podobně jako při žloutenkové dietě. Vynikajícím doplňkem kúry s MMS může být dieta podle Budwigové (viz dvojčíslo 7/8 WM magazínu).
Shora uvedeným postupem se řídí i standardní ozdravný proces. Dávka se postupně zvyšuje až do 18 kapek, na nich se pak po tři dny zůstane. Poté se bere už jen udržovací dávka - 7 kapek denně u starších osob, u mladších 7 kapek 2x týdně.
Při náhlém onemocnění (platí pro osoby, které neprodělaly standardní kúru a neberou udržovací dávky) lze použít „nárazovou dávku“, sestávající ze dvou dávek po sedmi kapkách, podaných s odstupem jedné hodiny.
Každá dávka samozřejmě obsahuje i 35 kapek aktivátoru – kyseliny citronové, která před zalitím vodou a vypitím musí působit minimálně 3 minuty. Takto lze likvidovat většinu nachlazení a chřipkových onemocnění. Další dávky nebývají potřebné.

Příprava roztoku

Aktivátor
Jednu zarovnanou polévkovou lžíci potravinářské kyseliny citronové (běžně v obchodech) zalijte devíti polévkovými lžícemi čisté vody (1:9). Tím získáte potřebný aktivátor – 10% kyselinu citronovou.
Uchovávejte ji v uzavřené lahvičce.
Kapky
25% roztok obsahuje 22,5% NaClO2. Zbytek je kuchyňská sůl. Roztok je silně zásaditý. Aby se začal vyvíjet ClO2, je nutné ho destabilizovat přidáním kyseliny, a to následujícím způsobem:
Použijete dvě stejná lékárenská kapátka, čistou suchou sklenici, MMS a kyselinu citronovou.
Kápněte do sklenice jednu kapku MMS.
Druhým kapátkem přidejte 5 kapek kyseliny citronové.
Sklenicí zakružte tak, aby se oba roztoky promíchaly.
Čekejte minimálně 3 minuty (do 5 minut neškodí, ale nikdy ne pod 3 minuty)
Dolijte sklenici do třetiny až poloviny vodou a roztok ihned vypijte.
Místo vody můžete použít jablkový džus nebo nejlépe čerstvě vylisovanou jablkovou šťávu.
NIKDY nepoužívejte šťávy nebo džusy obohacené o vitamin C! Zejména NE pomerančovou šťávu ani džus. Obojí snižuje účinnost MMS až o 70%!
S postupným zvyšováním počtu kapek MMS bude výhodnější odměřovat kyselinu kávovou lžičkou.
Kyseliny může být více, ale nikdy ne méně než pět kapek na každou kapku MMS.
Roztok nesmí přijít do styku s kovem. K případnému zamíchání použijte plastovou lžičku.

Co je MMS

27.3.2009

Upozornění
Níže uvedený text považujte pouze za informativní. NENÍ to lékařská rada ani návod pro léčení či jakékoliv ošetřování nemocí!
Veškeré informace na těchto webových stránkách pocházejí od pana Jima V. Humbla.
Neposkytujeme žádné informace ani návody pro používání MMS dle popisu a návodů Jima V. Humbla. 
Dodávaný roztok Chloritanu sodného a chlornanu vápenatého, slouží pro desinfekci pitné vody. DMSO slouží k laboratorním účelům.

MMS (Miracle Mineral Solution - zázračný minerální roztok)

Dle pana Humbla, autora MMS a knih o MMS, jej lze použít pro jím popisované postupy:

Jim V. Humble o MMS říká:

Jedná se o přesnou koncentraci Chloritanu Sodného, který je před použitím aktivován přesným množstvím 10% roztokem kyseliny citronové (Aktivátor)

Přes svoji doslova fenomenální účinnost je tento preparát ve východní Evropě téměř neznámý – to se však začíná velice rychle měnit a naše společnost Vám nabízí velmi jednoduchou cestu k návratu ke svému zdraví.

Veřejnosti tento preparát poprvé představil geniální člověk a velký humanista, pan Jim V. Humble ve své knize o MMS.
Tento preparát je bez přehánění skvělý a nesmírně účinný na téměř všechna onemocnění. Nejedná se o žádnou „bioinformační“ či jinou pochybnou věc, kterou musíte užívat dlouhou dobu a poté možná, někdy a snad dojde k ústupu Vašich potíží, jak slibuje většina výrobců.

MMS nic neléčí, nejde o lék. MMS ale dokáže stimulovat obrovským způsobem imunitní systém, který poté udolá mnoho nemocí během několika hodin.
MMS na rychlé infekce (chřipka, záněty atd..) účinkuje téměř okamžitě. Ústup dlouhodobých onemocnění je také velmi rychlý a k prvním zlepšením dochází již po několika dnech užívání MMS.

Pan Humble píše, že neexistuje na světě nemoc, na kterou by MMS nebyl účinný. Od počátku svého objevu udělal pan Humble obrovský kus práce a MMS bylo podáno stovkám tisíc lidí, mnohým z nich také intravenózně. Pokud tedy budete dodržovat doporučení zveřejněné v jeho knize, nemusíte se obávat, že by Vám mohlo MMS jakkoliv ublížit.

MMS je nejsilnější a téměř univerzální zbraní proti všem chorobám.
Bakterie a viry (příčina 90% všech onemocnění..) si na MMS nemohou vyvinout odolnost. Účinná látka MMS je používána přes sedmdesát let ve zdravotnictví ke sterilizaci podlah, operačních stolů, atd. Tato látka se také používá v neaktivní formě k desinfekci pitné vody. MMS (lépe řečeno Chlordioxid, který vzniká smísením MMS a aktivačního roztoku) při styku s povrchem bakterie, viru či s buňkou, která je "nakažena" (nitrobuněčné infekce) okamžitě doplní svou elektronovou vazbu právě z povrchu bakterie, viru či nakažené buňky. Tím naruší významným způsobem povrch a pronikne dovnitř choroboplodného mikroorganismu, čímž dojde k jeho rychlé destrukci. Chlordioxid nereaguje se zdravými buňkami, tyto nechává zcela bez povšimnutí a bez jakékoliv reakce.
Jak píše MUDr. Hesselink na konci knihy o MMS:
Je dokázáno, že chlordioxid je už při pozoruhodně nízkých koncentracích in vitro smrtící pro všechny známé infekční organismy. Týká se to parazitů, plísní, bakterií i virů. Výše uvedené poznatky a zkušenosti naznačují, že tuto sloučeninu lze v účinných koncentracích přijímat orálně. Zdá se, že jsme na cestě k odhalení nejůčinnějšího širokospektrálního antibiotika a antivirotika všech dob. Pan Jim Humble si zaslouží mimořádné poděkování za ochotu sdílet tento svůj objev s celým světem.

MMS bakterie a viry v těle prostě zničí (viz. Vysvětlení účinnosti MMS) a tím uvolní imunitnímu systému spoustu energie na obnovení správné funkce téměř všech orgánů a tím obnovení správné funkce celého těla. Přesto však v žádném případě (pokud je dodržen postup doporučený panem Humblem) MMS neničí a nijak nepoškozuje zdravé tkáně a buňky.

Očekáváme, že v ČR a SR se po nějaké době rozproudí horlivé diskuse „odborníků“ o tom, jak je MMS nezodpovědné používat, že je to „neověřené“ a že je to riskantní a podobné věci, které jsou ve světě již běžné.
Naše zákazníky na to tedy upozorňujeme raději předem. Ovšem k těmto budoucím diskuzím je nutno podotknout několik zásadních faktů:
MMS použilo nebo používá do dnešního dne přes 450 000 lidí. Ne tedy nějaká statistika ale konkrétní lidé, kteří se k tomuto preparátu uchýlili ze dvou, zcela odlišných důvodů.

První důvod: MMS je velmi levný
Druhý důvod: MMS je fenomenálně účinný na všechny nemoci

Na vedlejší nežádoucí účinky léků zemře ročně mnoho miliónů lidí – na používání MMS nezemřel do dnešních dnů NIKDO.
Pokud budete striktně dodržovat návody a doporučení pana Humbla, které najdete v jeho knize, nástup účinků MMS bude i pro Vás velice příjemným překvapením a v žádném případě nehrozí jakákoliv zdravotní újma.
Účinky MMS jsou laboratorně prokázány, MMS aplikuje čím dál tím více lékařů, kterým jde o zdraví všech svých pacientů.
MMS bylo jako první aplikováno v Africe při léčbě Malárie (MMS likviduje tuto nemoc běžně během 4 (!) hodin). Nebyl zaznamenán jediný případ, kdy by MMS (připravené dle doporučení Jima Humbla) neúčinkovalo.
MMS zabírá VŽDY a na JAKÉKOLIV onemocnění.

Vybrali jsme pro Vás několik úryvků z knihy Jima Humbla, kterou můžete v našem E-shopu zakoupit. Cena knihy a přípravku MMS je velice vstřícná a tak Vám nic nebrání, tento zázračný preparát vyzkoušet a zjistit, že Jim Humble je génius, který mění zásadním způsobem pohled na zdraví a nemoci lidí.

Zázračný minerální roztok pro 21. století, Jim V. Humble, 1. vydání v českém jazyce

O čem je tato kniha.
Doufám, že si nemyslíte, že se zde dočtete pouze cosi o dalším velmi zajímavém roztoku, který může pomoci některým lidem po několikaměsíčním užívání. Tak to není. Tento zázračný minerální roztok zabírá už během několika málo hodin.
Z celosvětového pohledu je stále zabijákem lidstva číslo 1 dnes malárie, nemoc, kterou použitím tohoto roztoku ve většině případů obvykle udoláte během několika hodin. Prokázaly to odborné testy ve východoafrickém Malawi. Při hubení původce malárie v těle nedošlo k ani jedinému selhání. Zázračný minerální roztok (MMS) užilo více než 75 000 obětí malárie, a všichni tito lidé nyní opět žijí produktivním životem.

Po aplikaci „zázračného minerálního roztoku“ jsou pacienti s AIDS často zbaveni nemoci během tří dnů a i další, méně závažné choroby a špatné zdravotní stavy prostě zmizí. Pokud by pacienty v nejbližší nemocnici ošetřili tímto opravdu zázračným roztokem, více než 50% z nich by bylo opět doma během jednoho týdne.

Kliniky a nemocnice více než 70 let používají aktivní složku tohoto roztoku k sterilizaci nemocničních podlah, stolů, zařízení a dalších věcí. Dnes můžeme stejného zabijáka patogenů spolupracujícího s imunitním systémem, použít k bezpečné likvidaci choroboplodných zárodků v lidském těle.
Nakolik to může být udivující, při správném použití může imunitní systém využít tohoto zabijáka k útoku pouze na ty bakterie a viry, které tělu škodí a přitom v těle nijak neovlivní přátelské bakterie a ani žádnou zdravou buňku. V této knize se podle svých nejlepších schopností snažím držet faktů a přesně sdělit, co se kolem zázračného minerálního roztoku událo.

Tato kniha vypráví příběh o objevu a dalším vývoji nejúžasnějšího posílení imunitního systému, které kdy bylo nalezeno.

Tím se stává nejvýznamnějším řešením všech doposud známých nemocí a onemocnění lidstva, i když nejde o lék. Věřím, že pokud budete sledovat mé snahy o rozšíření těchto poznatků, o jejich veřejnou přístupnost, pomůže vám tento příběh pochopit realitu a přesvědčí vás, abyste to sami zkusili. Pro tento účel zde poskytují veškeré informace o tom, jak si tento roztok připravit doma v kuchyni a jaké přísady si za tímto účelem opatřit. Je docela možné, že pak zachráníte něčí život, nebo dokonce i svůj.
Protože zázračný minerální droztok působí jako super nabíječka imunitního systému, není zamýšlen k léčbě nějaké konkrétní nemoci, ale spíš na posílení imunitního systému do té míry, že pak udolá mnoho nemocí často do 24 hodin.

Tuto knihu jsem napsal proto, že to, co chci sdělit, je příliš důležité, než aby nad tím získala kontrolu nějaká osoba či skupiny. Jde o informace, které by měl mít volně k dispozici celý svět. Po pěti letech, během nichž jsem s rostoucím rozladěním sledoval tým lidí, který mohl udělat obrovský kus práce, ale neudělal prakticky nic, jsem nakonec dospěl k rozhodnutí, že tyto poznatky musím rozšířit mezi co nejvíc lidí, protože jinak by tu vždy byl někdo, k němuž by se nedostaly informace, které by mu možná mohly zachránit život. Stalo se pravidlem, že obrovský počet důležitých zdravotnických informací, které by mohly zachránit mnohé životy, je před veřejností utajen. Mým záměrem je zabránit tomu, aby se tak stalo i v případě MMS.

Pan Humble ve své knize dál popisuje jak k tomuto prostředku přišel, jaké náhody zde hrály roli v jeho prvním cíleném použití ale také první, laboratorně ověřené potvrzení úžasné účinnosti tohoto přípravku:
Do Guyany jsem se vrátil o několik měsíců později, když si mne najala jiná společnost, abych jim zefektivnil těžbu zlata. Stále jsem se zabýval stabilizovaným kyslíkem. Jedné noci jsem si nedal pozor a poštípaly mne stovky komárů. Skutečně jsem to neplánoval, ale když už komáři začali, prostě jsem je nechal. O několik dní později se skutečně projevila malárie.
Prvním příznakem je, že vám to prostě hůř tráví. Nic výrazného, jen pocit malé nevolnosti, která se asi po 15 minutách vrací. Až do dalšího dne opravdovou nevolnost necítíte. Když jsem onemocněl rozhodl jsem se, že bych měl okusit vlastní medicínu. Takže jsem se rozhodl počkat se začátkem jakékoli léčby, dokud nedostanu krevní testy z nemocnice v Georgetownu. Málem to byla fatální chyba. Autobus jezdící pralesem do Georgetownu nedorazil, a věděl jsem, že lidé, kteří s léčbou příliš otálejí většinou umírají. Na autobus jsem marně čekal ještě pár dní, ale nedorazil a já začal být vážně nemocný. Přesto jsem se však chtěl pomocí krevních testů ujistit, že mám opravdu malárii. Už brzy jsem měl odjet domů a v USA bych na provádění takových testů neměl šanci.

Že na sobě provádím testy, jsem neřekl nikomu. Ale když moji zaměstnavatelé viděli jak vážně jsem nemocen, cítili zodpovědnost dostat mne do města. Takže když jsem nabídl, že uhradím část nákladů za letadlo, okamžitě souhlasili. Měli tam rádio a poblíž přistávací plochu. Letadlo přiletělo hned druhý den (čtvrtého dne mé nemoci). Na přistávací plochu jsem dojel na kole. Tehdy jsem byl již velmi nemocný. Když jsem dorazil do Georgetown, strčili mě do taxíku a vzali rovnou do nemocnice.

V nemocnici jsem čekal několik hodin na krevní test. Evidentně jsem měl příznaky malárie. Doktor mi pak řekl, že můj test je pozitivní. Byl jsem ambulantní pacient, takže mi dal jen malou lahvičku s prášky na malárii, a to bylo vše. Samozřejmě, že jsem je nebral; namísto toho jsem vypil velkou dávku vlastní medicíny. Po několika hodinách jsem se cítil lépe. Patřil jsem tedy k těm, u nichž to účinkovalo. Abych to završil, vrátil jsem se do nemocnice a nechal si udělat další krevní testy, které se nyní ukázaly jako negativní. Byl jsem na sebe pyšný! Byl jsem prvním pacient, u nějž byl proveden krevní test před a po léčbě stabilizovaným kyslíkem. Teď už jsem věřil, že jsem objevil zcela novou metodu léčby nemocí.

Dále Jim Humble podrobně popisuje, co se dál s jeho objevem dělo. Dlouhé roky dalších výzkumů a pokusů dovedly tohoto skvělého člověka k přípravku, který si může pořídit OPRAVDU KAŽDÝ a který je maximálně účinný pro téměř všechna onemocnění, včetně těch nejtěžších. Pan Humble radí každému „laikovi“ aby nedal na prohlášení a „varování“ lidí a společností, kteří s MMS nepřišli nikdy do styku a vidí v něm jen velké nebezpečí pro svůj byznys, kterým léčení lidí bezpochyby je.


Základní příprava MMS je následovná: na každou 1 kapku MMS připadne 5 kapek aktivátoru (10% roztok kyseliny citronové), promíchá se a nechá se 3 min. aktivovat. Po této době dolijete pitnou vodu a jednoduše vypijete. Dávky MMS se samozřejmě zvyšují, přesně podle pokynů v knize.


Další výňatky z knihy:
Jistě si brzy povšimnete, že v knize se mnohokrát opakuje několik podstatných věcí. Je tomu tak proto, že si mnozí často přečtou jen konkrétní, dílčí návod, a pak to, co právě zjistili, chtějí ihned použít, aniž by četli až do konce. Doufám, že jsem zde to nejdůležitější zopakoval dosti často, aby vše bylo opravdu úplně jasné. Přesto prosím, abyste tuto knihu dočetli před prvním použitím MMS opravdu až do konce.

Ať už berete dvě kapky nebo libovolnou jinou dávku, musíte pro každou kapku MMS vždy použít 5 kapek citrónové šťávy nebo zředěné kyseliny citrónové, v nouzi i vinný ocet. V této kapitole se dozvíte více o použití kyseliny citrónové namísto citronu nebo octa, který jsem používal zpočátku. Jakou dávku může člověk použít záleží na okolnostech; čím zdravší člověk, s tím větší dávkou může začít. Někdo velmi churavý začne s dvěmi nebo dokonce s jednou kapkou MMS a hned v další dávce přidá další kapku, když mu po první dávce nebylo nevolno. Vyčkejte vždy pár hodin a zvyšte dávku o jednu kapku. Jestliže se projeví náznaky nevolnosti, na chvíli přerušte.

Velmi nemocní lidé by přes den měli brát nějaké přiměřené dávky co čtyři hodiny, v některých případech i každou hodinu, ale dávky musí být velmi malé. Nemocný se pak téměř vždy začne cítit během 24 hodin mnohem lépe. Když imunitní systém použije MMS k uvolnění jedů člověk může pocítit slabou nevolnost. Ale nevzdávejte to. Přechodně snižte počet kapek na každou dávku na množství, při němž vám není nevolno. Postupně zvyšujte počet kapek v každé dávce tak dlouho, dokud nedosáhnete hranice, za níž už vám začíná být nevolno. Postupujte tímto způsobem až do dosažení 15 kapek bez projevů nevolnosti. Pak berte dvě dávky po 15 kapkách s odstupem dvou hodin. V průběhu dne to pak zopakujte ještě jednou. Stejně postupujte každý následující den tak dlouho, dokud nebudete zdraví. Za normálních okolností se tělo uzdraví už v průběhu postupného zvyšování dávky k 15 kapkám, ale pokud se tak nestane, držte se popsaného postupu.

Dávky nad 15 kapek: Jak už jsem říkal, pokud je snesitelná dávka 15 kapek, je dávka 45 kapek možná třikrát lepší. Za normálních okolností to nikdy nedělejte. V krajních případech byste možná mohli zkusit několik dávek po 25 kapkách s odstupem dvou hodin. Pravdou je, že už mám zprávy od lidí, kteří se poté, když se jim nepodařilo dosáhnout požadovaných výsledků, uchýlili k dvěma dávkám po 25 správně aktivovaných kapkách s odstupem 2 hodin. I v tomto případě z opatrnosti použili roztok namíchaný z kapek a 1,5 čajové lžičky citrónové šťávy nebo 10% kyseliny Citrónové. Pak jako obvykle vyčkali tři minuty nebo o něco málo déle. Ale opravdu nikdy, nikdy s 25 kapkami nezačínejte! Více než 15 kapek použijte opravdu jen v krajních případech. Dvě takové dávky v rozmezí dvou hodin, to je opravdu hodně. Buďte opatrní.

Přes to všechno bych měl říct, že nám bylo ohlášeno několik případů vyléčení rakoviny prostaty při dávkách až 60 kapek. Nejméně jedna osoba brala 100 kapek denně více než týden.

Výjimka: V případě parazitů by člověk měl začít s velkou dávkou, například 15 kapek. Velká dávka MMS často pomůže i tehdy, pokud někdo požil nějaký jed nebo si přivodil otravu potravinami.


Po této africké zkušenosti MUDr.Hesselink jinému příteli trpícímu extrémní formou lymské artritidy navrhl, aby si namíchal MMS a použil ho tak, jako jeho kolega v Africe. Bylo to 12 kapek MMS a 60 kapek zředěné kyseliny Citrónové.. Udělal to, aby pak nemalému úžasu příští ráno zjistil, že příznaky artritidy zmizely, avšak ohlásil, že se znovu objevily po asi 6 týdnech, takže od té doby potřebuje každých pár týdnů opakovanou dávku.

Lymská nemoc
Když je řeč o velice nesnadno léčitelných onemocněních, které ničí různé tělesné orgány a jsou neobyčejně oslabující, patří lymská nemoc (borrelióza) k nejhorším. V případě tohoto onemocnění imunitní systém MMS rozhodně potřebuje. Dosud nejlepších výsledků bylo dosaženo s MMS aktivovaným roztokem kyseliny citrónové, jak je popsáno v této kapitole. Prozatím nejlepší postup spočíval v šokování systému první dávkou 9 nebo 10 kapek, následované druhou dávkou s 12 kapkami. To zažene lymskou nemoc do remise až na 6 týdnů, ale pak je nutné použít další kapky. Každému je ale jistě jasné, že dočasné vymizení projevů nemoci není to, oč nemocnému jde, chce se přece úplně vyléčit. Zdá se to být možné, pokud člověk s MMS pokračuje. Mám zprávy od některých lidí, kterým udělalo opravdu velice dobře braní menších dávek 3, 4 až 5 krát denně.
Jestliže se váš stav nezlepšuje, je to ve většině případů tím, že pravděpodobně neberete dostatečné množství. Avšak než překonáte lymskou nemoc,může to trvat až rok. Zatím pro to nemáme v ruce laboratorně ověřené důkazy, nicméně, podle informací, které dostávám, všichni lidé s lymskou nemocí, kteří berou MMS zaznamenali výrazné zlepšení stavu.

Hepatitida A, B a C a všechny její další varianty
Pacienti by potřebovali 15 kapek dvakrát denně, ale jejich organizmus toto množství obyčejně netoleruje. Jejich imunitní systém bezprostředně po požití 15 kapek zaútočí na onemocnění příliš prudce. Začínejte s dvěma kapkami a jestli se vám neudělá nevolno, zkuste v příští dávce později v tentýž den tři. Kdyby vám po nich bylo nevolno, zkuste ještě ten samý den další dávku, ale o kapku nižší. Pokračuje s třeba jedinou kapkou tak dlouho, až ji nemocný může vzít aniž by mu bylo špatně. A potom dávku můžete navýšit na dvě. Většina lidí může začít se dvěma kapkami. Pak postupně navyšujte počet kapek tak dlouho až nemocný bude moci bez potíží vzít 15 kapek dvakrát denně. Buďte opatrní a vyhněte se vyvolání stavu nevolnosti, protože to často způsobí, že se lidé začnou braní MMS bát a nebudou ochotni začít znovu. Pamatujte, že MMS je pouze zdravotní nápoj obsahující minerální roztok představující dávky munice pro imunitní systém. Člověk si na to musí zvyknout.

Herpes
Člověku, který ví, že herpes je snadno vyléčitelný když má imunitní systém správnou munici, se z televizních reklam může dělat zle. Při dávkách 15 kapek dvakrát denně je každý herpes často pryč už za týden. Musíte přirozeně začít na dvou kapkách a denně přidávat, až dokud nedosáhnete 15 a pak dávky 15 kapek užívat dvakrát denně asi týden. To znamená, že herpes byste měli zdolat během zhruba dvou týdnů. Ve velmi špatných případech to ovšem může trvat až dva měsíce, ale nakonec ho porazíte.

Rakovina, včetně leukémie
Teorie je stejná. Chlordioxid poskytne imunitnímu systému téměř perfektní munici k útoku na rakovinové buňky. Věříme, že se tato domněnka potvrdila, protože nám hodně lidí, kteří trpěli rakovinou sdělilo, že rakovina zmizela nebo podstatně ustoupila poté, co brali MMS. V této oblasti ovšem dosud neproběhl dostatečný výzkum. Přesto to je mnohem lepší, než standardní léčebné postupy. Lidé často říkají, a i sami jsme si povšimli, že rakovina pokožky obvykle vyschne a sloupne se během jednoho týdne poté, když nemocný bere 15 kapek MMS dvakrát denně.

Aktualizace pro 3. vydání
V případě, že máte co do činění s rakovinou a stav se nelepší, převažuje názor, že nepoužíváte dostatečné množství MMS. Začněte jako vždy s 2 kapkami ráno a přikročte ke 3 kapkám odpoledne. Pak 4 kapky příští ráno a poté je začněte brát každé 4, a pak každé 2 hodiny. Postupně zvyšujte dávkování i frekvenci dávek. Pokaždé, když zpozorujete, že se vám dělá nevolno, snižte počet kapek v jednotlivých dávkách. Pak pomalu opět navyšujte. Měli byste dosáhnout 10 kapek každé 2 hodiny, počínaje probuzením, až do večera. Nezapomeňte, že je musíte vždy aktivovat roztokem kyseliny citrónové a samozřejmě počkat 3 minuty před přidáním džusu nebo vody k vypití. Dnes už preferuji kyselinu citrónovou, vždy 5 kapek na 1 kapku MMS.

Tajemství spočívá ve větším množství kapek a udržování hladiny MMS až do doby, než rakovina uhyne. Je potřebné nalézt vlastní cestu a zkoušet, co je pro vás nejlepší.
Pokud je to nezbytné, neváhejte jít až na alespoň 30 kapek MMS dvakrát, nebo 15 či více kapek čtyřikrát denně. Vezměte si méně jestliže pocítíte nevolnost, ale pak opět pokračujte v navyšování.

Když jsem psal tyto řádky, můj soused právě zvítězil nad malým melanomem na paži. Jak už jsem se zmínil, bral větší dávky po 25 kapkách. (Běžně tak vysoké dávky nedoporučuji, ale u něj to pomohlo). V každém případě měl lékařsky potvrzeno, že skutečně šlo o melanom. Po pouhém týdnu braní MMS okolí melanomu vybledlo, pak se začal zmenšovat až nakonec po asi dvou týdnech úplně zmizel a místo přestalo být bolestivé.
Na malý karcinomatózní bolák na hřbetu ruky, který se tam držel už více než rok, jsem dal jednu kapku MMS aktivovaného citrónovou šťávou a po třech minutách čekání do něj přidal 2 kapky DMSO. Po aplikaci jsem okamžitě pocítil jakoby mi na ruku přiložili žhavé železo. Bolelo to ale asi jen 3 minuty. Pak se objevila velká hnědá skvrna, mnohem větší než původní malý bolák. Dal jsem si na to vazelínu a obvázal. Po dvou dnech hnědá skvrna odpadla a zůstala po ní velká prohlubeň. Dal jsem si na to další vazelínu, opět převázal a po čtyřech dnech se to úplně zhojilo a nezanechalo ani jizvičku. (Poznámka: Z tohoto vydání jsem vyňal upozornění ohledně použití DMSO, protože se jeho použití nejeví nijak problematické.) Řekl bych, že v tomto případě DMSO vneslo MMS hluboko do boláku a zahubilo ho během tří minut. Když bolest ustala, už nežil. Tím samozřejmě nikoho nenabádám, aby to také vyzkoušel. Poznámka: Na konci této kapitoly jsou tři předpisy, jeden pro rakovinu, jeden standardní postup, a jeden je pro chřipku, nachlazení, zápal plic a další běžná onemocnění.

Astma
MMS často zastaví astmatický záchvat během 10 nebo méně minut, ale nefunguje to vždy. Proti astmatu nejlépe účinkuje v delší časové periodě. Jestli může nebo nedokáže zastavit astmatický záchvat okamžitě nebo za jak dlouho astma vyléčí, to závisí na stavu nemocného. MMS pomáhá vždy, ale pokud je člověk „neopravitelný“, nezvládne to ani MMS. Astma se nicméně často vyléčí po dlouhodobém užívání.
Telefonovala mi jedna paní a tázala se, jestli jí MMS pomůže od astma. Řekl jsem jí, že myslím, že ano. Pak tedy začala brát MMS, ale její astma se zhoršilo. Volala mi znovu a já jí řekl: „Občas se stav může zhoršit předtím, než se začne zlepšovat, ale nepolevujte.“ Věřte nebo ne, ta paní pokračovala s MMS jeden a půl měsíce i za trvale zhoršeného stavu, ale nepolevila ve víře ve zlepšení. Prostě to odmítala vzdát. A pak se jí začalo dařit lépe. Stav se neustále zlepšoval a astmatické stavy nakonec úplně vymizely. Trvalo jí to celkem 2 měsíce… nevím, co k tomu dodat, ale bylo to funkční.


MMS2
obsah balení: 250 g

Kyselina chlorná je látka, kterou lidský imunitní systém používá k hubení patogenů všeho druhu a mnoha dalších věcí, které občas musí být zlikvidovány v těle. Když například zestárnou zabijácké buňky a začnou se obracet proti našemu tělu; rozpozná imunitní systém tento problém a přejde k vyhlazení opotřebovaných buněk právě kyselinou chlornou.
Tato kyselina je pravděpodobně tou nejdůležitější, kterou si tělo vytváří k udržování zdraví. Myslím, že tím ji lze kvalifikovat jako přirozenou. Je to přirozeným způsobem produkovaná kyselina, protože si ji vytváří tělesný imunitní systém. Nevyrábí se v žádné chemické továrně. Skutečností je, že kyselina chlorná umí zabít většinu patogenů v těle – dokonce i odolné parazity, ale jen v případě, pokud jí tělo má k dispozici dostatek.

Avšak matka příroda z nějakého důvodu nevybavila lidské tělo možností vytvořit si tolik kyseliny chlorné, aby mohlo likvidovat všechny choroby, které by do něj mohly vstoupit. Možná, že tvorba této kyseliny je pouze příliš komplexní, aby jí bylo možné vytvářet velká množství, nezbytná k poražení „nevyléčitelných“ onemocnění, která se dnes objevují na této planetě. V dokonalejším světě by této kyseliny nebylo takové velké množství potřebné.

Představte si, že byste byli výzkumníky před 80 lety a zajímali jste se o přemáhání chorob v lidském těle, a byli jste si dobře vědomi toho, že kyselina chlorná zabíjí patogeny. Ano, skutečností je, že se to už před 80 lety vědělo. Nemyslíte, že byste si, alespoň na chvíli, nepohrávali s myšlenkou jak zásobit tělo o trochu větším množstvím kyseliny chlorné? Vždyť lidské tělo tuto kyselinu používá k likvidaci nákazy bakteriemi a viry už milion let.

Co je MMS2?
Co se v těle chemicky mění na kyselinu chlornou? Podržte si klobouky. Je to minerální látka používaná k očistě vody v bazénech – ne chlor – ale zvláštní složka používaná k „šokovému ošetření“ bazénu zvaná CHLORNAN VÁPENATÝ.
Když se tato chemikálie dostane do styku s vodou v bazénu, okamžitě se změní na kyselinu chlornou. Není to totéž, jako chlór ve vodě. Vůbec ne. Jiné chemikálie vyvíjejí ve vodě chlór, ne tak chlornan vápenatý. Ten se mění na HOCl (chemický vzorec kyseliny chlorné). Je to sloučenina vodíku, kyslíku a chlóru. Stejně tak kuchyňská sůl, která rovněž obsahuje chlór, ale reaguje úplně jinak než chlór. MMS1 a MMS2 se vyrábějí ze dvou nejlevnějších minerálních substancí, které tu máme. MMS1 umí během asi 10 hodin vyléčit malárii, nejhorší chorobu lidstva, za méně než 5 centů. MMS2 je na tom cenově stejně, ne-li levnější.

Všichni lékaři se o kyselině chlorné učili už na lékařské fakultě, protože jde o kritický komponent produkovaný a užívaný imunitním systémem.

Co se týče antibiotických vlastností, MMS2 zabíjí patogeny okamžitě - proražením otvoru do jejich buněčné membrány. Není jako známá antibiotika, jimž může trvat hodiny až týdny, než proniknou patogenům pod kůži, a pak pomalu likvidují jejich jádro nebo něco uvnitř – pokud se ovšem patogen mezitím proti nim nestal rezistentním. Při použití MMS2 však patogeny, provázející onemocnění všeho druhu, vůči kyselině chlorné nemohou vyvinout žádnou obranu. Tělo volilo dobře, když si vyvinulo schopnost vytvářet tuto kyselinu, vůči níž žádný patogen po celá staletí nikdy nezískal a nezíská rezistenci.
A možná, jen možná, že matka příroda dobře vybrala, když vytvořila různé smrtící patogeny, protože přestože některé jsou anaerobní a jiné aerobní, žádný z nich nemá odolnost vůči MMS1 či MMS2 či jejich kombinaci. Není to překvapující?

Já osobně (Jim Humble) ji používám už 4 roky. Má klinika a tým v Mexiku ji používá už více než rok u tisíců lidí. Napřed jsem ji posílal především lidem s rakovinou prostaty, ale pak jsme to začali používat na téměř všechny nemoci, včetně HIV.
Kombinace MMS a MMS2 je pro všechny nemoci nesmírně účinná. Když zde zmiňuji "všechny nemoci" myslím tím všechny nemoci způsobené bakteriemi a viry - tedy drtivou většinu všech nemocí včetně rakoviny.

Teď tady tedy máte MMS2. Je efektivní na mnoho věcí a velice účinný k hojení poranění a dalších problémů např. s pletí.

Hubí patogeny a bakterie na poraněních, aniž by dále poškozoval narušenou tkáň. Stačí vyprázdnit kapsli do čtvrt sklenice vody a roztok použít na zranění. Alkohol, peroxid vodíku, jód a všechny další dezinfekční prostředky poranění do jisté míry poškodí, a to pak vyžaduje delší čas k hojení poškozených buněk. MMS2 však zahubí jen patogeny a nezapříčiní žádné poškození, takže hojení je mnohem rychlejší.

Nenechte se vyděsit výstrahami na obalu nádobky s chlornanem vápenatým, které by vás mohly odradit. Testoval jsem to několik let. Jestliže budete dobrovolně a soukromě připravovat MMS2 tak, jak je zde doporučeno (pouze v kapslích o velikosti nula či menších), je to bezpečné a prospěšné – je to chemikálie produkovaná a používaná naším tělem v omezených množstvích. Pokud s tímto objevem budete experimentovat, musíte pít dostatečné množství vody. Beru to sám hodně často jako podporu v rámci preventivní strategie.
Začínal jsem, a každému to také doporučuji, s čtvrtinově naplněnou tobolkou chlornanem vápenatým (velikost tobolky 0). Postupně jsem obsah chlornanu vápenátého v tobolkách zvyšoval, až do úpného naplnění plnící části tobolky.
Sami si zkuste rozpustit obsah tobolky v malém množství vody (5 ml) a kapku roztoku si kápněte na pokožku ruky. Uvidíte, že se na pokožce nic neobjeví, žádné poškození. Možná bude v budoucnu lepší používání právě již rozpuštěného chlornanu vápenatého. To je však věcí dalších zkoušek. Nyní Vám popisuji, co jsem sám již několik let používal a používám.
Toto oznámení má v první řadě dostat tuto informaci k tisícům lidí po celém světě. Nemohu ovšem doporučit, abyste mne následovali a prováděli, co jsem sám udělal. Je to cenná informace – klíč k redukci a obrácení průběhu onemocnění. Přemýšliví lidé budou experimentovat a uvědomí si, co vše je možné s tímto všeobecně dostupným Zázračným Minerálním Doplňkem číslo dva dokázat.

Použití jak jej sepsal Jim Humble:
Začněte tak, že tobolku velikosti 0 naplníte do 1/4 chlornanem vápenatým, já jsem takto začínal. Před spolknutím kapsle s MMS2 vypíjte 2 sklenice vody a po něm vždy ještě jednu sklenici.
Postupně jsem obsah chlornanu vápenátého v tobolkách zvyšoval, až do úpného naplnění plnící části tobolky.

Sami si zkuste rozpustit obsah tobolky v malém množství vody (5 ml) a kapku roztoku si kápněte na pokožku ruky. Uvidíte, že se na pokožce nic neobjeví, žádné poškození. Možná bude v budoucnu lepší používání právě již rozpuštěného chlornanu vápenatého. To je však věcí dalších zkoušek. Nyní Vám popisuji, co jsem sám již několik let používal a používám.
Toto oznámení má v první řadě dostat tuto informaci k tisícům lidí po celém světě. Nemohu ovšem doporučit, abyste mne následovali a prováděli, co jsem sám udělal. Je to cenná informace – klíč k redukci a obrácení průběhu onemocnění. Přemýšliví lidé budou experimentovat a uvědomí si, co vše je možné s tímto všeobecně dostupným Zázračným Minerálním Doplňkem číslo dva dokázat.
Dnes, ve věku 76 let, žiji v zemi se znečištěnou vodou, kde řádí malárie, spavá nemoc, TBC, herpes, 40% obyvatelstva má HIV, a jsem v kontaktu s každou představitelnou chorobou přenášenou neznámými lidmi, jenž klepou na mé dveře i v noci a hledají pomoc – a zůstávám jejich chorobami nedotčený a plně aktivní".

Psáno 15. srpna 2009.
Jim Humble, Afrika

Upozornění:
Výše uvedený text považujte pouze za informativní. NENÍ to lékařská rada ani návod pro léčení či jakékoliv ošetřování nemocí!
Veškeré informace na těchto webových stránkách pocházejí od pana Jima V. Humbla.
Neposkytujeme žádné informace ani návody pro používání MMS dle popisu a návodů Jima V. Humbla. 
Dodávaný roztok Chloritanu sodného a chlornanu vápenatého, slouží pro desinfekci pitné vody. DMSO slouží k laboratorním účelům.




Žádné komentáře: