sobota 27. dubna 2013


Očista střev pomocí rýže

Další metodou, jak dostat podobný humus ze střev, je stará čínská  metoda - čínská rýže.
1.     Vezmete hrnek vody, nasypete do něj rýži a postavíte v kuchyni na linku.
2.     Druhý den ráno vodu vylijete a dáte novou vodu.  Zároveň však přidáte jeden hrnek a do něj čerstvou rýži a tu také zalijete vodou.
3.     Takto se chováte každé další ráno až do pátého dne, kdy na lince máte pět hrnků a v tom nejstarším pětidenní - už pěkně vzklíčenou rýži.
4.     Tu nejstarší vzklíčenou rýži uvaříte a nalačno sníte. 6 hodin pak nesmíte jíst nic jiného a pít pouze vodu - nejlépe destilku.
5.     Do vyprázdněného hrnku od nejstarší rýže nasypete novou rýži a hrnek postavíte na nejmladší místo na začátek řady před starší hrnky. Takovéto kolečko musíte udržovat po dobu jednoho měsíce a zaručeným výsledkem bude čistý trávicí trakt.

A teď už  si můžeme seřadit čistící metody podle síly: půst, klystýr, rýže.... Klystýr a rýži doporučuje mnoho půstařů těm lidem, kteří kvůli bolestem hlavy v počátcích půstu nedokáží překonat první dny půstu. Jak výše uvedeno, bolesti hlavy způsobují toxiny svými zplodinami uvolňované z dlouhodobě tvořených ložisek v těle. Já už to na sobě nevyzkouším, jelikož v dobách, kdy jsem měl zanesené svoje tělo usazeninami, jsem o těchto pomůckách zdaleka neměl ani tušení. Avšak uznávám je, jelikož jsou postaveny na logickém základě - vyzkoušel jsem později všechny, fungují a žiji:-)

Dle webu www.pust.cz


Žádné komentáře: